Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Emily Hart - Az örökség / ebook /

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: BOOK DREAMS KIADÓ
Gyártó cikkszám: ISBN 9786158150514
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A sikeres író Annie Scott, nyugodt életét hátrahagyva, visszautazik családja birtokára Abies Valleybe, hogy átvegye örökségét. Hazatérése egy új fejezetet nyit életében, amiben nem csak egy szőlőbirtok tulajdonosa lesz, hanem régi és új kapcsolatokra is szert tehet. A padláson rábukkan egy naplóra, melyben olyan titkokra derül fény, amik megváltoztathatják a sorsát.
Roseline családja generációk óta a szőlőbirtoknak szentelte életét. Azonban egy nemvárt látogató felkavarja a fiatal lány békés hétköznapjait, de a sors közbelép és akadályokat gördít elé. Vajon fel tudja venni ellene a harcot, vagy a döntései tévútra vezetik majd?
A két lány élete összefonódik az időn és téren át újabb esélyt adva nekik, vagy a végzetüket már nem kerülhetik el?

Ajánló: 

"Úgy gondolom, Emily Hart a mi modern Jane Austen-ünk"

- Papírra vetett gondolataim -

A fülszöveg alapján igazán ígéretesnek tűnt Emily Hart: Az örökség című könyve, úgy éreztem nekem ezt mindenképpen el kell olvasnom. 
Nemcsak beváltotta a regény, amit vártam tőle, de jól behúzott a csőbe, mert azt gondoltam, hogy egy érdekes hátterű romantikus történetet kapok, amelyben vannak ugyan drámai események, de lényegében egy kedves, nyugalmas kis olvasmány, ám kiderült, hogy több annál, mint ahogy az első pillanatban gondoltam.
- Inci - 

Az írónő végig fenntartotta a figyelmemet és nagyon figyelt arra, hogy fokozza a feszültséget, és mindig csak annyi információt csepegtessen, ami nem túl sok, mégis ad belőle valamennyit, hogy tovább furdalja az oldalamat a kíváncsiság. Bevallom, amikor elvállaltam az olvasást nem erre számítottam. Sokkal többet kaptam, mint reméltem. Emily Hart ahol elvett, ott adott. Hol vidámságot és boldogságot csempészett a cselekménybe, s hol pedig bizonytalanságot és önmagunk megkérdőjelezését.

myrelationshipwithbooks - 

Az írónő már ismeretségünk elején megkért, hogy véleményezzem a regényét, így szerencsém volt a nyers változatot olvasnom, amiről már akkor kiderült számomra, hogy megjelenésre érdemes. ....Ezt a regényt bárkinek javasolni tudom, aki egy kellemes kikapcsolódásra és izgalmakkal teli romantikára vágyik.

- Wágner Szilárd - 

Az írónő elképesztő tehetséggel szőtte és építette a szálakat és a két idősíkot egymásba és egymásra, szinte észrevétlenül lopja be magát a tudatodba, hogy nem kettő, hanem valójában csupán egy történetet ölel fel a könyv. Itt merül fel a kérdés: hiszel a sorsban, a végzetben, vagy valami olyasmiben, ami még ezeknél is hatalmasabb? Erre mindenkinek magának kell megtalálnia a választ, de a könyv iránymutatása elgondolkodtató.

- Susannah Skiethen - 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!