Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

E.M.Miller

Több könyvem is megjelent a Book Dreams kiadó jóvoltából. Több zsánerben is írok. Ami közel áll hozzám, az a  gyermek és ifjúsági irodalom, a krimi és a sci-fi világa. Az könyvek írása mellett forgatókönyveket is írok. 2024 tavaszán forgatjuk első, általam írt tizenöt perces misztikus filmet. Készülőben van egy mozifilm is. Ezen belül statisztálok is. Az első könyvem : A Szövetség I. A vírus, egy sci-fi trilógia első része. Az első részt 2016-ban kezdtem el írni. Először bogtörténetként volt olvasható. 2016 karácsonyán ezzel a történetemmel jelöltek a Láthatatlan Angyal Díjra, amit el is nyertem és közönség díjazott lettem. A történet könyvformában 2020 nyarán jelent meg. A történettel 2021-ben jelöltek a Dugonics András Irodalmi díjra, ahol sci-fi kategórián belül harmadik helyezést értem el. 2018-ban kezdtem el írni, Bandi farkas történetét. Az első két kötet meséit, először az Adventi mesekalendárium gyerekeknek oldalon volt olvasható, ahol az olvasók megjelenésre alkalmasnak
ítélték a rövid meséket. A mesék tartalmát az életből vettem a gyerekek nyelvére fordítva. A történet első része 2022 januárjában angol nyelven elérhetővé vált e-könyv formában az Amazon oldalán. A mesekönyv három kötetes. Első két rész illusztrált és színezők teszik még izgalmassá a gyerekek számára. Dugonics András Irodalmi díj kapcsán az első két részével lettem jelölve mese/meseregény kategóriában. Mindkétszer ötödik helyen végeztem.
2022 év végéjén érkezett A Szövetség és novellái. Hat történetet magában foglaló e-könyv. Mely betekintést enged a különböző világvége variánsok világába, téridőt is ugorhatunk, illetve megismerkedhetünk magával a Szövetséggel. Hogyan és kik alapították, milyen céllal. Ki is valójában a történet első kötetében megismert főszereplő lány édes és nagyanyja. Ismerősnek jelölve krimi e könyvem pedig egy valós történésen keresztül vezeti be az olvasót a kiberbűnőzés és a csalók világába. 

Rendezés:
Nézet: