Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Koreny Ildikó - Horváth István - Lúzerparádé

Ár:
3.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Koreny Ildikó
Gyártó cikkszám: ISBN 9786156329004
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

"Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket."

Albert Einstein

Életünkben csak akkor tudunk gyökeres, pozitív változást előidézni, ha tisztában vagyunk azzal, mit és hol rontottunk el – legyen szó akár magánéletről, akár karrierről -, hogy aztán a későbbiekben ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, amelyek idáig juttattak bennünket. Ehhez azonban kíméletlen önkritikát kell gyakorolnunk. Ha már sokadszor lépünk bele ugyanabba a feneketlen pocsolyába, újra és újra pofán ver minket az élet egy méretes péklapáttal.
Ilyenkor csupán két lehetőségünk marad: vagy feltesszük a szemellenzőt és az esélytelenek nyugalmával ismét belevetjük magunkat ugyanabba a trágyakupacba, vagy veszünk egy hidegzuhanyt, és helyi érzéstelenítés nélkül szembenézünk a saját hibáinkkal.
Könyvünkben mi a második lehetőséget választottuk. Természetesen miután annak rendje és módja szerint számtalanszor végigpróbáltuk az első verziót. Kíméletlen öniróniával és szarkazmussal készült ez a mű, ami nem csoda, hiszen az ember a legtöbbször nagyon is tisztában van vele, hogy problémáink okozói saját magunk vagyunk. Éppen ezért, a megoldás is csak az lehet, hogy magunkon változtatunk.
Nem könnyű. Sőt! Piszkosul nehéz. Legyen ez a könyv egy mankó ehhez a folyamathoz.
Döntsük el, hogy főszereplői leszünk az életünknek, vagy végigstatisztáljuk az egészet. Tessék választani!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!