Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Virgin Bergh - Fckin July - Prescott fivérek I. ( Ebook )

Ár:
2.190 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: BOOK DREAMS KIADÓ
Gyártó cikkszám: ISBN 9789635860067
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Benjamen Beau Prescott egy jól menő építkezési vállalat tulajdonosa, fiatal, független, jóképű és menekül a múltja elől. Valaki egyszer már összetörte a szívét, azóta nehezen avat a bizalmába másokat. Lelke mélyén ugyanaz a meg nem értett fiú maradt, aki a gimnáziumi évek alatt maketteket épített, és ki akart tűnni bátyja árnyékából. Ennek megfelelően ideje nagy részét saját önmaga által meghatározott szabályrendszerében, és édesanyja nipp gyűjtő szenvedélyétől mentesen tölti. Aztán egy hétfői nap megpillantja Őt, és az a találkozás mindent megváltoztat. Mintha egy új esélyt kapott volna a boldogságra.

„ Egész életében első helyet élvezett a bizonyítási vágy, amelynek hátterét csak egy középső gyerek érthette meg, majd az egyetemről kikerülve a folyamatos munka, feljebbjutásért vívott harc tette ki minden gondolatát. Most azonban a légkondicionáló dacára újra elöntötte testét a forróság. Sőt, olyan érzés fogta el, mintha rajtakapták volna. Mély levegőt vett, tekintetével újra

körbepásztázta a termet. Mintha valami elkerülte volna a figyelmét. Izmaira rátelepedett a várakozás súlya. Azt hitte, egyedül van a szalonban, azonban a következő pillanatban csodálkozva tett előre pár lépést. A terem végén kialakított, hatalmas recepciós pult mögött egy lány ült. Eddig hogy nem vette észre? (…) A következő másodpercben aztán a napfény cinkosan megvillant a mellére tűzött, aranyozott névtábláján, ahol kanyargós betűkkel a neve állt:

July.

„Oh, te kibaszott Július!"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!